Hirdetés

Megfejtették a The Batman előzetesében látott titkos üzenetet

|

Fény derült Riddler csattanójára, a Batman-rajongók feltörték a kódot.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy Riddler (avagy a magyar fordítás szerint Rébusz) lesz Batman ellenfele a 2021-ben érkező új mozifilmben. Erre ráerősített a hétvégén érkezett első valódi előzetes is, amelyben egy titkos üzenetet is láthattunk. Lelkes rajongók most ezt fejtették meg.

Hirdetés

Már a trailer elején (az alábbi videóban 0:43-nál) láthattunk egy titkosított üzenetet, amit Riddler Batmannek küldött. A zöld borítékban rejlő üzenetkártyát Gordon felügyelő (Jeffrey Wright) veszi elő az előzetesben, ezen pedig a következő kérdés olvasható: "Mit csinál a hazug, amikor meghal?".

Időközben több rajongó is rájött a megfejtésre, az alábbi képen is azt láthatjátok, ahogy valaki megfejtette a fenti kérdés válaszának kódját, így rájött, a furcsa szimbólumokat mely betűkkel kell behelyettesíteni. 

A választ tehát "He lies still", ami az angol nyelv sajátosságai miatt egyfajta vicces csattanónak is felfogható, elvégre egyszerre jelenti azt, hogy "még mindig hazudik", és azt is, hogy "mozdulatlanul fekszik". Mókás fickó ez a Riddler, na.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)