Hirdetés

Meggondolta magát Bryan May, a Queen gitárosa a Bohém rapszódia folytatásával kapcsolatban

|

Korábban úgy vélte, a lehető legjobb pillanatban ért véget Freddie Mercury története.

Hirdetés

2018 októbere és 2019 júliusa között a The Beatles, Elton John és a Queen rajongóinak is volt okuk felkeresni a legközelebbi mozit. Bár a Yesterday és a Rocketman sem teljesített rosszul a pénztáraknál, messze a Bohemian Rhapsody zárt a legmagasabb bevétellel közülük, túlszárnyalva a 900 millió dollárt.

Miután a Bryan Singer rendezte film körülbelül 55 millióból forgott, egyértelmű anyagi sikerről is beszélhetünk, nemcsak kritikairól (4 Oscart nyert, köztük a legjobb férfi főszereplő kategóriában). Ennek szellemében korántsem meglepő, hogy a Queen gitárosa, Bryan May mindössze pár héttel a premiert követően megpendítette a folytatás ötletét egy interjúban. Igaz, teljesen elviccelte a kérdést, és úgy fogalmazott, hogy Freddie Mercury történetét nem lehetett volna jobb ponton, mint a csúcson abbahagyni.

Hirdetés

Ami akkor nem volt több egy tréfás félmondatnál, most már jó úton halad afelé, hogy megvalósuljon, mivel az első filmen tanácsadóként dolgozó May az NME.com-nak elárulta, hogy keresik a módját, miként folytathatnák a történetet.

"Igen, egy csomó ötletet megvizsgálunk. Nehéz lesz az első nyomdokaiba lépni, hiszen egyikünk sem számított arra, hogy ilyen nagy durranás lesz. Beletettük szívünket és a lelkünket, hogy elkészülhessen, de senki sem tudta volna megjósolni, hogy még az Elfújta a szélnél is nagyobb [sikert] arat. De igen, úgy véljük, hogy megtörténhet [a folytatás], viszont a forgatókönyvnek kiválónak kell lennie. El fog tartani egy darabig, amíg kitaláljuk."

Talán nem számít spoilernek, hogy a Bohém Rapszódia a Queen 1970-es megalapításától a londoni Wembley stadionban, 1985-ben tartott legendás Live Aid koncertig követi a Rami Malek által életre keltett Freddie Mercury pályafutását. Vagyis nem lőtt el minden puskaport a film, hiszen az énekes 1991-ben bekövetkezett halála előtt a Queen még felvette az A Kind of Magic, a The Miracle és az Innuendo albumokat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Ha készülne folytatás, megnéznétek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)