Hirdetés

Meggyőző maffiavezérként feszít Sylvester Stallone a Tulsa King új fotóján

|

A Paramount+ kínálatában lesz elérhető a Stallone nevével fémjelzett széria.

Hirdetés

Arnold Schwarzenegger netflixes projektje mellett egy másik legendás akcióhős, Sylvester Stallone is szerephez jutott egy másik sorozatban.

Ez lesz a Paramount+ felhozatalába készülő Tulsa King, amiben Stallone a börtönből frissen szabadult Dwight "The General" Manfredit alakítja, aki Tulsában igyekszik majd kiépíteni saját kis bandáját, miután korábbi főnöke szélnek eresztette.

Hirdetés

Előreláthatólag tehát annak lehetünk majd szemtanúi, ahogy Manfredi nekimegy annak a New York-i maffiának, ami korábban elbánt vele. Talán már látatlanban is remek választásnak tűnhet Stallone egy ilyen szerepre, de közben a Paramount hozott nekünk egy fotót, amelyen megcsodálhatjuk a maffiavezér szerepébe bújt színészt.

Sikerült egy eléggé tekintélyt parancsoló képet lőni Stallone-ról, habár nem biztos, hogy jó ötlet sokáig az út közepén állni, főleg akkor, ha ilyen grandiózus tervei vannak az embernek.

A Tulsa King várhatóan valamikor idén ősszel érkezik meg a Paramount+ kínálatába, és az egyértelműen jó jel, hogy már a sorozat hivatalos Twitter-oldala is elindult.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)