Hirdetés

Meghalt a legendás DJ, José Padilla

|

Többek között neki is köszönhettük azt, hogy Ibiza a világ buliközpontjává változott.

Hirdetés

José Padilla két napja, október 18-án alulmaradt a rákkal szembeni harcban, de a világ egyik leghíresebb DJ-jének halálhírét csak tegnap osztották meg a nyilvánossággal. A szomorú hírt családja jelentette be a Facebookon. A bejegyzésben a családtagok köszönetet mondtak a Can Misses Kórház munkatársainak is, akik az utolsó pillanatokig gondoskodtak Padilláról.

Hirdetés

Padilla első önálló lemeze, a Souvenir 1998-ban jelent meg, de pályafutása jóval korábban indult. Már a '80-as években is Ibizán dolgozott, noha először még csak pincérként kapott állást. Később viszont átállt a DJ-zésre, 1991-ben már az ikonikus San Antonio-i Café del Mar bárban kapott munkát. 

José Padilla 64 éves volt, decemberben töltötte volna be a 65-öt. Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)