Hirdetés

Meghalt a Rendőrakadémia színésznője, Marion Ramsey

|

A vígjátékokon kívül számos egyéb alkotásban is találkozhattunk a színésznővel.

Hirdetés

Szomorú hír érkezett, ugyanis 73 éves korában elhunyt Marion Ramsey, akit a legtöbben valószínűleg a Rendőrakadémia-filmek kapcsán ismerhettek meg, hiszen a színésznő a széria több részében is eljátszotta a kedves hangú, de olykor igencsak bedurvuló Laverne Hooksot. Jelenleg nagyjából annyit tudni, hogy Ramsey megbetegedett nemrégiben, és Los Angeles-i otthonában, csütörtökön hunyt el, viszont a halál pontos oka egyelőre nem tisztázott.

Hirdetés

Marion Ramsey sok évvel ezelőtt, már a '70-es években szerepelt sorozatokban, ám az igazi áttörést egyértelműen az 1984-es Rendőrakadémia című film hozta meg neki. Az első részt követően még további öt folytatásban szerepelt Laverne Hooksként, így a '80-as években elég sokan ismerhették meg a nevét.

Kicsit később aztán a színésznő olyan sorozatokban tűnt fel, mint a MacGyver, a Beverly Hills 90210, de egy animációs szériában, The Addams Family-ben is számos alkalommal hallhattuk a hangját. Ramsey az elmúlt években sem tétlenkedett, hiszen például a Rendőrakadémia másik sztárjával, Steve Guttenberggel együtt szerepelt a 2015-ös Lavalantulában.

Nyugodjék békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)