Hirdetés

Meghalt Erick Morillo, akinek a Madagaszkár mese legismertebb dalát köszönhettük

|

Halálának oka egyelőre ismeretlen. Erick Morillo 49 éves volt.

Hirdetés

A TMZ számolt be tegnap este arról, hogy 49 évesen elhunyt Erick Morillo. A világhírű, kolumbiai származású DJ_re Miami Beachen, találtak rá. Egyelőre hivatalos források nem erősítették meg, hogy pontosan mi is okozhatta a halálát (a rendőrség annyit közölt, hogy nem találták bűncselekmény nyomát, a halál pontos okáról az orvosszakértők számolnak majd be). Morillo neve lehet, hogy nem cseng ismerősen mindenkinek, munkásságát viszont valószínűleg nem sokaknak kell külön bemutatni.

Hirdetés

A háromszor is a világ legjobb DJ-jének választott Morillónak köszönhettük ugyanis a Madagaszkár rajzfilm közismert nótáját, az I Like to Move It című dalt (a magyar fordítás szerint Riszálom úgyis, úgyis). Ezt még a Reel 2 Real nevezetű formációban alkotta meg Mark Quashie rapperrel együtt. A dal az Egyesült Államokban ugyan nem lett átütő siker, de több európai országban is egyből a slágerlisták élére került. 

Morillo nemrég feladta magát a rendőrségen, miután beazonosították a DNS-ét egy erőszakkal kapcsolatos ügyben. Az eset elvileg 2019-ben történt, a zenész pedig eddig tagadta a vádakat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)