Hirdetés

Meghalt Garamszegi Gábor, a Trónok harca Hodorjának szinkronhangja

|

Szinkronmunkái után Garamszegi Gábor sofőrként dolgozott a BKV-nál, megszavazták az év buszsofőrjének is.

Hirdetés

Az Active Studio nevű szinkronstúdió Facebook-oldalán jelent meg ma reggel egy bejegyzés, mely szerint 2021. július 3-án elhunyt Garamszegi Gábor szinkronszínész. 

Garamszegi 36 évesen kezdett el a szinkronszakmában dolgozni, az évek során pedig olyan filmekben és sorozatokban hallhattuk a hangját, mint például a Harry Potter széria harmadik és ötödik része, a Mátrix 3, a Torrente 3, a Simpson család mozifilm, vagy a Full Metal Alchemyst és Dragon Ball GT sorozatok.

Hirdetés

A legtöbben viszont minden bizonnyal az HBO-s Trónok harca sorozat miatt ismerhették őt, Garamszegi szinkronizálta ugyanis Kristian Nairn karakterét, az óriási Hodort - bár ő maga nem túl meglepő módon azt nyilatkozta, hogy ez a feladat nem jelentett számára túlzottan nagy szakmai kihívást. Ugyanakkor megtiszteltetésnek érezte, hogy megszólaltathatta ezt a híres és közkedvelt szereplőt. 

A nagyobb szerepek később elkerülték, ezért is kezdett el BKV sofőrként dolgozni, néhány éve megválasztották az év buszsofőrének is. Garamszegi Gábor 59 éves volt. Nyugodjék békében.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)