Hirdetés

Meghalt John Lafia, Chucky egyik megalkotója

|

John Lafia komoly szerepet játszott Chucky, az egyik legismertebb horrorfilmes karakter létrehozásában.

Hirdetés

Szomorú dologról kell beszámolnunk, ugyanis 63 éves korában elhunyt John Lafia, aki többek között az 1988-as Gyerekjáték című filmen is dolgozott íróként, így értelemszerűen nagy szerepe volt Chucky karakterének megszületésében. A hírek szerint öngyilkos lett, de egyelőre nem tudni, mi történhetett pontosan.

Hirdetés

John Lafia első komolyabb alkotása a szintén 1988-as The Blue Iguana volt, amin rendezőként és íróként is dolgozott. Közben a Gyerekjátékba is besegített, később pedig visszatért a franchise-hoz, hiszen ő rendezte az 1990-ben megjelent folytatást, az azóta közönségkedvenccé vált Gyerekjáték 2-t. A filmes projekt mellett pedig több sorozathoz is írt és rendezett epizódokat.

Nyugodjék békében!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)