Hirdetés

Meghalt Kevin Conroy, a gamerek kedvenc Batmanje

|

Mindössze 66 éves volt a szinkronszínész, kinek hangja sokaknak lehet ismerős az Arkham szériából, valamint a Batman: A rajzfilmsorozatból.

Hirdetés

Mielőtt a Sony és az Insomniac Games színre lépett volna a Marvel's Spider-Mannel, a Rocksteady Arkham-trilógiája számított a szuperhősös játékok csúcsának. Tegyük hozzá, abszolút megérdemelten. Sikerük nagy mértékben múlott azon, hogy a fejlesztők random hangok helyett a kiváló Batman: A rajfilmsorozatban már bizonyított Kevin Conroy és Mark Hamill kettősét igazolták le játékukhoz, nem véletlen, hogy sokan máig őket tarták a legjobb Batmannek és Jokernek.

Conroy több mint négy évtizedes pályafutása során számos alkalommal kölcsönözte hangját a köpenyes bosszúállónak, egyszer pedig tényleg ő maga játszhatta el Bruce Wayne-t, méghozzá a már elkaszált Batwoman 2019-es Crisis on Infinite Earths: Part Two című epiizódjában. A legutolsó videojáték, amin dolgozott, a MultiVersus volt, és természetesen ebben is Batmant szinkronizálta.

Hirdetés

Tragikus hirtelenséggel bekövetkezett haláláról Diane Pershing írt először a Facebookon, aki Poison Ivy szinkronhangjaként ismert a már említett animációs sorozatból, de nem sokkal később a Warner Bros. Animation is megerősítette, hogy Kevin Conroly a rákkal folytatott rövid, ám kilátástalan küzdelmet követően november 10-én elhunyt.

Kollégája és barátja, Mark Hamill a következő szavakkal búcsúzott tőle:

"Kevin maga volt a tökéletesség. Ő volt a kedvenc embereim egyike ezen a bolygón, testvéremként szerettem. Ő tényleg törődött a körülötte lévő emberekkel, bármit is csinált, azt a legnagyobb tisztelettel végezte. Mindig jobb kedvre derültem, amikor láttam vagy beszéltem vele."

Paul Dini, a Batman: A rajzfilmsorozat írója és producere pedig egy beszédes képpel tisztelgett Conroy előtt:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)