Hirdetés

Meghalt Lemmy, a Motörhead frontembere

|

Újabb legenda hagyott itt minket a napokban. A Motörhead énekes-basszerosa, Lemmy Kilmister négy nappal hetvenedik születésnapja után, rákban hunyt el.

Hirdetés

Attól függetlenül, hogy valaki ismeri-e a Motörhead zenéjét, valószínűleg ha meglát egy képet Lemmyről, azonnal tudja, ki ő. A metál ikonikus figurája hetven év alatt sok mindent megélt, és egyike azon legendáknak, akikkel nem a drog végzett.

Ő volt a Motörhead egyetlen olyan tagja, aki a zenekar 1975-ös megalakulása óta végig velük maradt, és nélküle valószínűleg nem fogják folytatni. A banda tegnap tette közzé a rossz hírt hivatalos Facebook oldalán, miszerint Lemmy a rák egy különösen agresszív fajtája miatt, két nappal annak december 26-ai felfedezése után otthonában, videojátékozás közben elhunyt.

There is no easy way to say this…our mighty, noble friend Lemmy passed away today after a short battle with an extremely...

Posted by Official Motörhead on Monday, December 28, 2015

Videojátékokban is többször szerepelt: feloldható karakter volt a Guitar Hero: Metallicában, egy fegyverkereskedőnek adta hangját a Scarface: The World is Yoursban, a róla mintázott Kill Mastert szólaltatta meg a Brütal Legendben, illetve ő volt a főszereplője a 16-bites Motörhead játéknak is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)