Hirdetés

Meghalt Lippai László, Son Goku és Matthew Broderick szinkronhangja

|

A Madách Színház a Facebookon tette közzé a szomorú hírt.

Hirdetés

Hosszú, súlyos betegséget követően, 62 éves korában meghalt Lippai László, erről a Madách Színház számolt be hivatalos Facebook-oldalán.

Lippai László 1985-ben végzett a Színház és Filmművészeti Főiskolán, majd rögtön a Madách Színházhoz szerződött. Több mint száz fontosabb szerepe közül a fentebb említett bejegyzésben a a József és a színes, szélesvásznú álomkabát főszerepét, a Cabaret Konferansziéját, a Chicago Mary Sunshine-ját, Az Operaház Fantomja Monsieur Andréjét, és a Producerek Carmen Ghia-át emelte ki a színház.

Hirdetés

Lippai filmekben is szerepelt, láthattuk őt a Vademberekben, a Hatásvadászokban, a Te rongyos életben, és a Hamis a babában is. A legtöbben viszont valószínűleg szinkronszerepei miatt ismerték a színészt. Az ő hangján szólalt meg Matthew Broderick, a Cobra 11 sorozatból Semir Gerkhan, vagy épp a Dragon Ballból Son Goku. 

Lippai Lászlót a Madách Színház saját halottjának tekinti.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)