Hirdetés

Meghalt Ray Stevenson, csak 58 éves volt a Marvel és a Star Wars sztárja

|

Egyelőre nem tudni, pontosan mi okozta Ray Stevenson halálát.

Hirdetés

Nemrég érkezett a megdöbbentő hír: 58 évesen meghalt Ray Stevenson, akit anno olyan sorozatokban szerettünk meg, mint az HBO-féle Róma, vagy épp olyan korai Marvel-filmekben, mint A Megtorló - Háborús övezet. Stevenson fontos szereplője volt az MCU-nak is, Volstaggot alakította az első három Thor-moziban.

Az északír születésű Stevenson számára az 1998-as A repülés elmélete jelentette a nagy áttörést, később igazi közönségkedvenc színésszé vált. Halálhírét saját publicistája is megerősítette a Variety információ szerint, de egyelőre semmit sem tudni arról, hogy egészen pontosan mibe is halt bele a mindösszesen csak 58 esztendős színész. 

Hirdetés

Ray Stevensont még látni fogjuk hamarosan a képernyőn: ő lesz ugyanis az augusztusban érkező Star Wars: Ahsoka tévésorozat egyik antagonistája, egy Baylan Skoll nevű karaktert játszott el a szériában - nem volt egyébként korábban sem idegen számára a Csillagok háborúja világa, Gar Saxont szinkronizálta a Star Wars: Rebels animációs sorozatban.

Halálának idején Stevenson Olaszországban tartózkodott, épp a Cassino in Ischia című olasz filmet forgatta.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)