Hirdetés

Elhunyt Verne Troyer, az Austin Powers-filmek Kicsi Énje

|

A szomorú hírt a színész Facebook oldalán jelentették be.

Hirdetés

Verne Troyert leginkább az Austin Powers-filmekből ismertük, de játszott még például a Men in Black - Sötét zsarukban, A Grincsben, és a Harry Potter és a bölcsek kövében is. Sajnos több moziban már nem láthatjuk viszont őt. 

Hirdetés

Nemrég hivatalos Facebook oldalán tették közzé a hír, amely szerint végleg itthagyott bennünket. A poszt szövege szerint Troyer rengeteget harcolt az utóbbi időszakban, volt, hogy nyert, volt, hogy veszített, de sajnos legutóbbi küzdelméből már nem sikerült győztesen kikerülnie. Korábban érkeztek már hírek arról, hogy depressziós, illetve komoly alkoholproblémái is voltak, április elején alkoholmérgezéssel szállították be a kórházba. 

Verne Troyer 49 éves volt. Nyugodjék békében.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)