Hirdetés

Megható lett a hivatalos Star Wars nap idei videója

|

A Lucasfilm a szívünket vette célba a hivatalos Star Wars nap videójával, és bizony sikerrel is jártak. Ha egyetlen Star Wars videót akarsz megnézni a mai nap során, akkor bizony ezt kell választanod.

Hirdetés

Lehet az új trilógiát szeretni és utálni, tarthatjuk az animációs Star Wars sorozatokat gyermetegnek vagy legendásnak, örülhetünk vagy épp bánkódhatunk azért, hogy merre tart az egész széria, de a mai nap folyamán mindenképp az ünneplésnek kell, hogy eljöjjön az ideje.

Hirdetés

A naptárra pillantva a nagy Star Wars-rajongók pontosan tudják, hogy mit is ünneplünk ma, hiszen ugyebár "May the 4th Be With You!". Május 4. lett már rég a hivatalos Star Wars nap, ennek örömére pedig a Lucasfilm egy kis ajándékkal is készült a legnagyobb fanoknak. Az alábbi videó gyakorlatilag az összes fontosabb Star Wars élőszereplős és animációs produktumból merít egy keveset, a végeredmény pedig tényleg szívhez szóló, megható lett. Mi külön örülünk egyébként személy szerint annak, hogy a videojátékok is megkapták saját kis szegmensüket a szóban forgó anyagban, elvégre a Star Wars Jedi: Fallen Order egyik jelenete is bekerült az összeállításba. 

Ti megünnepeltétek ma valamilyen formában a hivatalos Star Wars napot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)