Hirdetés

Megint elhalasztották a Dűne mozit

|

Szerencsére ezúttal nem olyan nagy a csúszás, mér héttel több türelemre lesz csak szüksége a Dűne-rajongóknak.

Hirdetés

Nagyon lassan akar csak eljutni a mozikig a többszörösen elhalasztott, egyébként hazánkban (is) forgatott Dűne. A Frank Herbert regényein alapuló mozifilm a legutóbbi tervek szerint 2021. október 1-jén érkezett volna meg az amerikai mozikba, ezt a dátumot viszont jelen állás szerint mégsem tudják tartani.

A nemrég bejelentett új premier viszont nincs fájdalmasan távol (persze a türelmetlen rajongóknak minden nap fájó lehet már), ugyanis mindösszesen három héttel csúszik a film, érkezésére tehát október 22-én számíthatunk.

Hirdetés

A Warner Bros. ezzel párhuzamosan a The Many Saints of Newark bemutatóján is tolt egy keveset, Alan Taylor filmje szeptember 24. helyett október 1-jén érkezik, bár ez valószínűleg jóval kevesebb nézőt érint most kellemetlenül - mi mondjuk a Sopranos prequel mozira is nagyon kíváncsiak vagyunk. Clint Eastwood új filmje, a Cry Macho is új premiert kapott, erre október 22. helyett szeptember 17-én számíthatunk, itt tehát az előrehozás és nem az eltolás mellett döntött a stúdió. 

Mi a tavaly ősszel közzétett első szinkronos Dűne előzetessel tudjuk csak megpróbálni csillapítani kicsit a türelmetlen várakozást.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)