Hirdetés

Megint elhalasztották a Jackass 4, a Top Gun: Maverick, a Dungeons & Dragons és további filmek bemutatóját

|

Nem akarja üres mozitermekbe küldeni filmjeit a Paramount, ezért az égisze alá tartozó produkciók mindegyikének új premierdátumot keresett.

Hirdetés

Bár a Godzilla vs. Kong amerikai sikere arról árulkodik, hogy ha a körülmények lehetővé teszik, sok filmrajongó visszatér majd a moziba, még mindig nem tudni, hogy mikor érkezik el az a pillanat, amikor már gyakorlatilag bárki szabadon jegyet válthat az őt érdeklő produkcióra. Épp emiatt a pesszimistább filmstúdiók - köztük a Paramount Pictures - újra és újra elhalasztják a filmbemutatókat, amiben nincs semmi meglepő, hiszen ahhoz, hogy visszahozzák a gyártási és marketingköltségüket, közönség is kell.

Fontos: az alább olvasható időpontok mind az amerikai premierre vonatkoznak, ugyanakkor biztosak lehetünk benne, hogy a magyarországi filmbemutatókat is érinti a változás. Amint frissíti mozinaptárát a forgalmazó, beszámolunk azokról is.

Hirdetés

A listán szereplő filmek közül a Top Gun: Maverick állt a legközelebb ahhoz, hogy megnézhessük, ám a július 2-ai premier helyett már november 19-ét kell megjegyeznie annak, akit érdekel a vadászpilóták új generációját bemutató alkotás. Mellesleg az új időpont Tom Cruise egy másik filmjének, a Mission Impossible 7-nek volt eddig fenntartva, ez utóbbi most szépen átvándorolt 2022 május 27-ére. Ennek következtében pedig a folytatását, a Mission Impossible 8-at sem mutatják be jövő novemberben, a premierre egészen 2023 július 7-éig kell várnunk.

Szintén késedelmet szenved majd a Chris Pine főszereplésével forgatott Dungeons & Dragons film, ezt 2022 májusa helyett 2023. március 3-án nézhetjük meg először. Nem sokkal később pedig már jegyet is válthatunk az egyelőre még cím nélkül álló új Star Trek filmre, melynek premierjét 2023. június 9-ére halasztották.

Az előbbiekkel szemben alig csúszik valamit a Jackass 4 szeptember 3-ára tervezett bemutatója, az új időpont október 22-e. És igen, még idén láthatjuk, épp úgy, ahogy a G.I. Joe spin-off Snake Eyes filmet is, amelyet kivételesen nem elhalasztottak, hanem előrehoztak októberről július 23-ára.

Kapunk még a Paramounttól a fentieken túl egy életrajzi filmet a Bee Gees együttes tagjairól, a három Gibbs fivérről. Ezt november 4-én kezdik el vetíteni a mozik, de nem idén, hanem majd csak 2022-ben. Rá egy évre, 2023. november 10-én már a The Shrinking of Treehorn című gyerekkönyv Ron Howard rendezte adaptációjáért állhatunk sorba, egy héttel később (2023. november 17-én) pedig Ryan Reynolds és John Krasinski közös filmjének bemutatója következik.

Ti melyikre vagytok kíváncsiak a Paramount filmjei közül?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)