Hirdetés

Megint elhalasztották a John Wick 4-et

|

Ezúttal is közel egy évet halasztottak a John Wick megjelenésén, így csak 2023-ban folytatódik a bérgyilkosos sztori.

Hirdetés

Eredetileg idén tavaszra tervezte volna a Lionsgate, hogy mozikba kerül a John Wick negyedik fejezete, de rengeteg más produkcióhoz hasonlóan a Covid19 járvány az ő elképzeléseiket is keresztbe húzta, ahogy Keanu Reeves a Mátrix 4-hez kapcsolódó elkötelezettségei is bonyolították a menetrendjüket. Ezt követően úgy tűnt, hogy 2022 májusában már megvalósulhat a premier, de most újabb csúszást jelentett be a stúdió.

Ennek kapcsán egy sejtelmes videó tűnt fel a produkciós cég YouTube-csatornáján, amiben a bérgyilkosok világának rejtélyes telefonközpontosai tevékenykednek, és vetnek többek között egy pillantást a franchise címszereplőjének aktájára is.

Hirdetés

Ezt követően egy táblán és egy számítógépen is megjelent a videó fő mondanivalója, a premier új dátuma, ami 2023. március 24-én esedékes.

Aki egyébként alaposan végigolvassa a táblán látható neveket, a Smith mellett a T. Anderson felirato is szemet szúrhat neki, amik apró utalások Keanu Reeves másik legendás szerepére, a Mátrix-franchise Neójára.

Ezt talán azért is hozták fel a reklám készítői, mert ha már annak a szériának a negyedik részében  nem játszhatótt megint együtt Laurence Fishburne-nel, a John Wick 4-ben sok más neves színész mellett ismét együtt dolgozik a régi Morpheusszal.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Reeves egyébként sem éppen él unalmas heteket manapság, de talán most dől el, hogy a jövőben még jobban bebetonozza-e magát az akciófilmek történetébe egy esetleges Marvel-szereppel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)