Hirdetés

Megint feltűnt A holló reboot, főszereplőt is kapott

|

Hosszú évek után meglett végre a The Crow főszereplője, aki az Az bohócaként már bizonyította, hogy kellően rémisztő alakításra képes.

Hirdetés

A The Crow rebootot még valamikor 2008-ban jelentették be, de a projekt azóta sem haladt sokat előre. Időnként kapunk egy emlékeztetőt a létezéséről, de a közelmúltig semmi konkrétum nem érkezett.

Az ipar bennfentesei Jason Momoától Bradly Cooperig egy rakat nevet emlegettek a sorozat kapcsán, de a The Hollywood Reporter legutóbbi jelentéséig minden csak kósza pletyka volt. Az oldal értesülései szerint ugyanis már biztos, hogy Bill Skarsgard, az Az - Második fejezet szörnye kapja a főszerepet.

Hirdetés

Skarsgard az elmúlt években több projekten is dolgozott. Pennywise bőrében volt a legismertebb, de felbukkant többek között a Hulu Castle Rock című sorozatában is. A The Crow Eric Dravenjeként egy szupererőkkel megáldott embert kell majd alakítania, aki egy gyilkosság áldozataként bosszúra éhesen tér vissza az élők sorába.

Az 1994-es, több szempontból is emlékezetes Brandon Lee film után erősen kérdéses, mennyire van szükség egy A Holló rebootra, de annyit még tudhatunk róla, hogy Rupert Sanders rendezi, aki korábban olyan projektet hozott össze, mint a Hófehér és a vadász és a Páncélba zárt szellem.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)