Hirdetés

Megint Pókember jelmezébe bújhat Andrew Garfield?

|

A színész elárulta, hogy vannak-e tervek erre vonatkozóan.

Hirdetés

A tavaly decemberben debütált Pókember: Nincs hazaút több szempontból is egy különleges alkotás lett, hiszen például visszatért a gonosztevők szerepéhez számos olyan színész, akik korábbi Pókember-filmekben már tiszteletüket tették.

Emellett természetesen a régebben megismert falmászó szuperhősök is beköszöntek, és valószínűleg szép számmal akadnak olyanok rajongók, akik nem érték be ezzel a crossoverrel, hanem megint ráadnák a többiekre is a piros-kék szerelést.

Hirdetés

A csodálatos Pókember-filmek sztárja, Andrew Garfield nemrég meg is szólalt a téma kapcsán, és elárulta, hogy nincsenek tervek arra vonatkozóan, hogy még egyszer magára öltse a hálószövő jelmezét. Ezt még kiegészítette azzal, hogy ez az igazság, amire valószínűleg szükség is volt, hiszen a Nincs hazaút megjelenése előtt határozottan tagadta, hogy közreműködött volna a produkcióban.

"Mindenki hazugnak fog nevezni az életem hátralevő részében. Én vagyok a fiú, aki farkast kiáltott."

- tette hozzá Garfield.

Persze nehéz megmondani, mit hoz az MCU jövője, de a multiverzumos kalandokat elnézve azért nem zárható ki teljesen, hogy valamilyen formában ismét feltűnjön Garfield Pókembere a jövőben. Akár egy újabb crossover, akár egy valódi folytatás keretén belül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Apropó, ezt a képet láttátok már? Ti örülnétek annak, ha ismét együtt akciózna a három barátságos és közkedvelt szuperhős?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)