Hirdetés

Mégis életben van a J.J. Abrams-féle Constantine reboot

|

Egy új jelentésből kiderül, hogy a Warner Bros. épp próbálja eladni más streaming szolgáltatóknak a műsort.

Hirdetés

A Warner Bros. Discovery néhány furcsa döntése már világossá tette, hogy tulajdonképpen egyik filmes vagy sorozatos projektjük sincs teljesen biztonságban. Nagy visszhangja volt például annak, hogy a Batgirl filmet annak ellenére törölték, hogy az már teljesen elkészült, már csak be kellett volna mutatni.

Ilyen események mellett nem meglepő, hogy a J.J. Abrams által dédelgetett Constantine reboot sorsa is megkérdőjeleződött, most azonban pozitív hírek érkeztek ezzel kapcsolatban.

Azóta, hogy 2021 elején bejelentették a projektet, minden nagyon lassan haladt, szeptemberben pedig felröppent még a teljes elkaszálás híre is, most azonban úgy tűnik, nincs miért aggódni. A legfrissebb információk szerint a házon belül "Chimney"-ként emlegetett produkció nagyon is jól van, azon együtt dolgozik J.J. Abrams, Guy Bolton, Rachel Rusch-Rich és Ben Stephenson. A sztoriról még nem sokat tudni, de valószínűleg visszatérünk majd Londonba.

Hirdetés

A The Hollywood Reporter jelentése szerint ugyan tényleg megingott a produkció létjogosultsága szeptemberben a Keanu Reeves-féle Constantine 2 miatt, a Warner azonban mégsem mondott le J.J. Abrams történetéről, most épp próbálják eladni valamelyik streaming platformnak.

Izgalmas időszak előtt állnak a Constantine-rajongók, ugyanis J.J. Abrams projektje mellett (ami elvileg a rendező Justice League Dark univerzumának része lesz), készülőben van a Keanu Reevesszel a Constantine 2, amihez a eredeti film rendezője, Francis Lawrence is visszatér. Ezeken túl a Netflix által készített The Sandman sorozatban is feltűnt a karakter egy új inkarnációja, Johanna Constantine, amit Jenna Coleman játszott.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)