Hirdetés

Mégis lehet valami a Batgirl filmből?

|

Úgy tűnik, hogy James Gunn kinevezésével tényleg új korszak nyílik a DC filmes univerzumában.

Hirdetés

A Warner Bros. nagy projektrendezésének egyik legdurvább mészárlása a Batgirl film kukázása volt. A forgatások már befejeződtek, és bár bőven lett volna még meló a projekttel, a Warner inkább leszámolt az egésszel. Aztán jött James Gunn.

A Warner Bros. Discovery megválasztotta James Gunnt és Peter Safrant, mint a DC filmes univerzumának vezetőit, és előbbinek egyre izgalmasabb tervei vannak a képergényhősök világával.

Hirdetés

The Hollywood Reporter jelentése szerint most a Batgirl rendezőit, Bilall Fallaht és Adil El Arbit is behívta egy találkozóra. A páros korábban már jelezte, hogy ugyan nem érintette kellemesen őket a Batgirl kukázása, de a továbbiakban is szívesen dolgoznának együtt a DC-vel, ha lesz rá alkalom. Úgy néz ki, hogy lesz, már ha Gunnon múlik - és ki máson múlna jelen helyzetben.

Azt egyelőre nem tudni, hogy az új főnök elő akarja-e ásni a Batgirl felvételeit, de nem lennénk meglepődve, ha a 10 éves nagy "DC tervnek" Leslie Grace köpenyes igazságosztója is része lenne.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)