Hirdetés

Megjelenési dátumot kapott a Seth Rogen által készített Tini Nindzsa Teknőcök film

|

Nem mostanában fog mozikba kerülni a Seth Rogan adaptációja.

Hirdetés

Még tavaly jelentette be Seth Rogan, hogy egy új animációs film rebootolja a Tini Nindzsa Teknőcök történetét együttműködve a Paramounttal és a Nickelodeon csapatával. A filmet Jeff Rowe rendezi majd, aki korábban már több rajzfilmen is dolgozott. 

Nem szabad azonban összekevernünk Rogan filmjét a Netflixre érkező Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie-val, az egy teljesen másik projekt.

Hirdetés

Rogan kiemelte, a mozi központi eleme lesz, hogy igazi "tini film" legyen, ez volt ugyanis, ami régen is megragadta őt a Tini Nindzsa Teknőcökben, és egyébként is jellemző a munkásságára.

Pontos információ korábban nem látott még napvilágot, hogy mikorra tervezik a megjelenést, most azonban egy Seth Rogan által posztolt képen végre megjelent az időpont, hogy mikor kerülhet mozikba a film:

Még ha nem is fog csúszni az animációs projekt, akkor is több mint két évet kell még rá várnunk, hiszen 2023 augusztus 11-ét jelölték meg, mint megjelenési dátum.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)