Hirdetés

Megjött a Ghost in the Shell: SAC_2045 második évadának trailere

|

Folytatódik a Ghost in the Shell széria, ennek örömére pedig a Netflix ki is adott egy látványos kis ízelítőt.

Hirdetés

Az első Ghost In The Shell animációs film a műfaj egyik legfontosabb klasszikusa lett, aminek sikerét azóta is próbálják újra és újra meglovagolni. Az 1995-ös csoda (és annak 2004-es folytatása) kaptak egy spin-off szériát Stand Alone Complex (SAC) címmel, amit később a Netflix is felkarolt.

A Ghost In The Shell: SAC_2045 a franchise legújabb vadhajtása, ami a streaming óriáson pörög, és aminek második szezonja a tervek szerint még tavasszal be fog futni.

Hirdetés

A történet szerint egy, az amerikaiak által programozott AI elszabadult, és megfertőzte számtalan ember agyi-implantátumát. Nem a legelegánsabb metafóra, amit valaha láttunk, de a trailer ettől nem lett kevésbé izgalmas.

A Ghost in the Shell: SAC_2045 második szezonja 2022. május 23-án fog felkerülni a Netflixre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)