Hirdetés

Megjött a Halloween Ends előzetese, most már bizony tényleg vége lesz

|

A horrorrajongók ezt valószínűleg már úgy sem fogják elhinni, de a mostani stáb célja tényleg az, hogy lezárják végre Michael Myers történetét.

Hirdetés

Az 1978-ban indult Halloween filmsorozat azóta sem tudott békében nyugodni. Mindig van egy rendező, aki fel akarja támasztani a klasszikust, de nem volt olyan próbálkozás, ami akkora sikert ért volna el, mint az első film.

Ettől függetlenül azért 2018-ban David Gordon Green újra elővette a nevet, hogy egy új trilógiát építhessen fel rá. Ez azonban hamarosan véget ér, és vele együtt Michael Myers és Laurie Strode története is.

Hirdetés

A Halloween Ends hivatalos traileréből árad a búcsúzás hangulata, mint arról magatok is meggyőződhettek, ha a lejátszás gombjára nyomtok.

Persze az, hogy ez lesz-e a franchise tényleges vége, majd kiderül, de ha 10 év múlva Hollywoodnak újra eszébe jut majd előrángatni a közkedvelt franchise maradványait, nem leszünk nagyon meglepettek. Nehéz mostanában feltételezni, hogy a stúdiók képesek lennének félretenni egy potenciálisan jól kereső címet, de egyelőre úgy tűnik, Myers valóban pihenőre megy.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)