Hirdetés

Megjött a következő One Piece animefilm előzetese

|

A One Piece-ből ismert kedvenceink hamarosan elindulhatnak egy laza nyári kalandra.

Hirdetés

A One Piece franchise következő hónapjai izgalmasan telnek majd. Az anime sorozat hamarosan visszatér a pihenőjéről, a manga sosem volt ennyire népszerű, készül egy új játék, és egy új film is érkezik nemsokára.

A One Piece Film: RED egy teljesen új sztorit mesél el a One Piece: Gold írójától, Tsutomu Kuroiwától, de természetesen az eredeti manga írója,  Eiichiro Oda is részt vesz a gyártás folyamatában.

Hirdetés

A RED első trailere ma futott be, így végre lehet egy kis elképzelésünk a film sztorijáról és stílusáról. Aki nem tud japánul, az a feliratozás gombra kattintva előhívhatja az angol fordítást.

A bulira egyébként a kedvenc kalózaink új szereléseket kapnak, melyeket végiglapozhattok a lenti posztergalériában:

A One Piece Film: RED a jelenlegi tervek szerint augusztus 6-án debütál japánban, de a nyugati megjelenés valószínűleg jóval messzebb van annál. Egyelőre pontos információkat nem kaptunk ezzel kapcsolatban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)