Hirdetés

Megjött a Matrix Resurrections új előzetese

|

Végre egy terjedelmesebb videóban láthatjuk, milyen lesz a Mátrix 4.

Hirdetés

Nem gondoltuk volna, hogy a Mátrix franchise-t is felhozza a pincéből a Warner Bros., de a filmvilág most minden szempontból kiszámíthatatlan. Miután 2003-ban mozikba került a Mátrix - Forradalmak, a történet a négy évet megélt The Matrix Online MMO-ban folytatódott, aztán 10 éven át csend honolt.

Idén decemberben viszont mégis jön a folytatás, benne Keanu Reevesszel és Carrie-Anne Moss-szal.

Hirdetés

Bár a Wachowski testvérek közül csak Lana tért vissza, ő rendezőként és íróként is segít, így minden okunk megvan arra, hogy elhiggyük, a film jó lehet. Az alábbi előzetes ugyancsak biztató.

A mozis premier hazai dátuma várhatóan 2021. december 23. lesz, de 22-étől már az HBO Max kínálatában is megtalálhatják a filmet az előfizetők. A szolgáltatás nálunk sajnos csak 2022-ben indul, de az HBO korábban is elintézte, hogy egy-két újdonság (Wonder Woman 1984, Jóbarátok: Újra együtt) az HBO GO-n is elérhetővé váljon, most is reméljük, hogy tesznek lépéseket az egyidejű premier érdekében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)