Hirdetés

Megjött a Trónok harca spin-off, a Sárkányok háza első előzetese

|

Hangulatos előzetesben láthatjuk a House of the Dragon néhány jelenetét.

Hirdetés

Már csak néhány hónapot kell várnunk, és visszatérhetünk a Trónok harca világába, pontosabban a múltba, hogy megismerjük a Targaryenek, Baratheonok, és más, fontos családok történetét. A Sárkányok háza augusztus 22-én debütál az HBO Maxon, és most megérkezett az első kedvcsináló, ami a hangulatból ad ízelítőt, és röviden felvázolja, milyen helyzetbe kerülnek a George R. R. Martin világának legendás alakjai.

Hirdetés

Matt Smith, a széria főszereplője korábban azt mondta, a Sárkányok háza eltér majd a Trónok harcától annak ellenére, hogy ugyanabban az univerzumban játszódnak. Azért az alábbi videóban is megjelenik pár jellegzetes elem, ami a világot jól ismerőknek megmelengeti majd a szívét (vagy feltép régi sebeket, attól függően, ki hogyan élte meg és mennyire tette túl magát a befejezésen).

Nektek hogy tetszik?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)