Hirdetés

Megjött a Westworld 4. szezonjának előzetese és premierdátuma

|

A végtelenül fura jövő hamarosan még kellemetlenebbé válik majd a Westworld 4. évadában.

Hirdetés

A Westworld rajongók elkezdhetnek izgulni: kedvenc sorozatuk visszatér, és nem is kell rá nagyon sokat várniuk. A széria következő évadjának előzetese nem csak új jeleneteket hozott az új epizódokból, de magával hozta a premier időpontját is.

Akinek van HBO előfizetése az bizony már június 26-án visszatérhet a jövőbe, Evan Rachel Wooddal, Jeffrey Wrighttal, Ed Harrisszel, Thandiwe Newtonnal, Tessa Thompsonnal, Aaron Paullal és a többiekkel.

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a csapat a negyedik évadban is meglátogatja majd a múltat, ahol maffiózók és Thompson-stílusú flinták várják majd őket.

A negyedik szezon epizódjait a Jonathan Nolan és Lisa Joy páros írja és rendezi majd. Hogy kik csatlakoznak még a stábhoz a negyedik évadban, az majd júniusban kiderül.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)