Hirdetés

Megjött az élőszereplős Cowboy Bebop sorozat első igazi ízelítője

|

Ne dobáljátok Spike rámenjét, mert abból komoly baj lesz!

Hirdetés

A Netflix nagyon szeretné, hogy a kultikussá vált anime rajongói szeressék saját Cowboy Bebop adaptációjukat, hiszen az élpszereplős sorozathoz megszerezték az eredeti széria zenészét, a japán szinkronhoz visszahozták az anime szinkronszínészeinek nagy részét, és összedobtak egy olyan intrót, ami kísértetiesen hasonlít az eredetiére.

Próbálkoznak a srácok, de természetesen borítékolható, hogy mindez hiábavaló lesz, ha maga a sorozat nem hozza az 1998-as klasszikus szintjét.

Hirdetés

Tegnap pedig végre megérkezett a Cowboy Bebop első igazi előzetese, ami gyakorlatilag egy erősen stilizált rövidfilm a három főszereplővel. A friss teaser trailer magyar felirattal is megnézhetitek alább.

Az előzetes nagyon közel volt ahhoz, hogy visszahozza az anime hangulatát, de ez tulajdonképpen csak 2 percnyi akció volt, ez pedig kevés lesz, ahhoz, hogy elfelejtsük a Netflix korábbi anime projektjeinek eredményeit.

A Cowboy Bebop november 19-én érkezik, utána majd kimondjuk a végítéletet az adaptációról. Addig csak óvatosan lelkesedünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)