Hirdetés

Megjött az első fotó a képregények legkeményebb amazonja, Vörös Szonja filmbéli változatáról

|

Matilda Lutz fogja képernyőkre vinni a karaktert, és az első képnek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy hogyan fog kinézni a harci szerelésében.

Hirdetés

Vörös Szonja először 1973-ban bukkant fel a Marvel Comics kiadásában megjelent Conan the Barbarian képregénysorozat 23. számában. Roy Thomas és Barry Windsor-Smith alkották meg őt, ihletet pedig Robert E. Howard Red Sonya of Rogatino nevezetű karakteréből merítettek - a Howard féle Vörös Szonja egy lengyel-ukrán felmenőkkel rendelkező pisztolyhős volt, aki az Ottomán Birodalom ellen harcolt a 16. században, szóval itt még nagyon messze voltunk a fantasy környezettől.

A páncélbikinis harcosnőről 1985-ben már készült egy mozifilm itt Brigitte Nielsen alakította őt, társa pedig Kalidor lett Arnold Schwarzenegger megformálásában - utóbbiról teljesen nyilvánvaló volt, hogy Conan akar lenni, csak épp nem rendelkeztek az alkotók a szükséges jogokkal.

Vörös Szonja 2005 óta már a Dynamite Entertainment tulajdona, akik persze örömmel látnák Szonját a reflektorfényben. Itt jön a képbe Matilda Lutz, és M. J. Bassett, akik jelenleg keményen dolgoznak a képregénysztori adaptálásán. Matilda játssza az amazon szerepét, Bassett pedig a rendezői székben ül.

Hirdetés

A forgatások jelenleg is zajlanak Bulgáriában, de később a stáb majd Görögországba fog költözni a további felvételek kedvéért. A produkció tényleges munkálatai még többé-kevésbé az elején tartanak, így még sem premierdátumot, sem egy trailer nem kaptunk. A legtöbb látnivalót a mai képanyag kínálja, ami végre megmutatta a főhősnőt a maga teljes felszerelésében.

Lutz mellett egyébként még Wallis Day (aki Annisiát alakítja) és Robert Sheehan (Draygan) nevei állnak majd a szereplőlista tetején. Sokan vannak, akik főleg Sheehan miatt várják a filmet, köszönhetően az Esernyő Akadémiában látott alakításának.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)