Hirdetés

Megjött az első ízelítő az élőszereplős Gundam filmből

|

A Netflix egy mutatós rajzot is hozzánk vágott, amelyen megcsodálhatjuk a lángokból kiemelkedő RX-78-2-es Gundamet.

Hirdetés

A streaming óriás fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy hőnszeretett anime sorozatainkat új formátumokban tálalja. Miközben mi visszatartott lélegzettel várjuk a Cowboy Bebop premierjét, addig a háttérben már elkezdődtek a munkálatok a többi projekten, például a Yu Yu Hakusho adaptáción.

A listán persze ott van a Mobile Suit Gundam élőszereplős film is, amiből egészen tegnapig semmit nem láthattunk. Most már legalább azt tudjuk, hogy a címszereplő dizájnja hogyan fog kinézni.

Hirdetés

A jelentések szerint a lenti kép egy csak művészi rajz a tervezőasztalról, így a végleges verzióig még változhatnak apróságok. A lényeg, hogy a filmhez a készítők láthatóan az eredeti műből merítettek: a Gundam sziluettje majdnem teljesen megegyezik azzal az RX-78-2-es dizájnnal, amit Kunio Okawara még az 1979-es animéhez készített.

Sajnos sokkal többet még mindig nem tudunk a projektről. A Netflix először 2018-ban beszélt a filmről, aminek rendezését Jordan Vogt-Robertsre bízták, a forgatókönyvéért Brian K. Vaughan felel. Egyelőre sem premierdátumot, sem sztori részleteket nem tudunk.

Mi csak abban reménykedünk, hogy a film többi része is annyira hűséges lesz az eredetihez, mint a Gundam modellje. Ti mit gondoltok?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)