Hirdetés

Megjött az Injustice film előzetese

|

A NeatherRealm játéksorozatából indult alternatív univerzum hamarosan saját feldolgozást kap, és már nem is kell sokat várnunk a bemutatóra.

Hirdetés

Alaposan meglepte a közönséget a Mortal Kombat szériáról ismert NetherRealm 2013-ban Injustice: Gods Among Us című, DC karakterekre építő játékával. A kidolgozott sztorimóddal rendelkező alkotás hatalmasat ment a képregények rajongóinak körében, de a verekedős címekért megőrülő játékosok is pajzsukra emelték.

A kiváló játékélmény mellett egy érdekes alternatív történetet is kaptunk - kihasználva, hogy a párhuzamos világok léte nem puszta elmélet, hanem véresen komoly valóság a DC füzeteiben -, amelyben Superman bosszúból megöli Jokert, és erővel átveszi a világ irányítását.

Hirdetés

A sztori felütése volt annyira erős, hogy eltartson többévnyi képregény-folyamot, és most a Warner Bros. animációs csapatát is lefoglalja. A DC rajzfilmes univerzuma egyébként is nagyon erős, de idén októberben egy újabb ütősnek tűnő felvonással fog gyarapodni az Injustice adaptáció révén.

A film 2021. október 19-én érkezik egy 4K Ultra HD Blu-Ray kombó csomagban 40 dolláros, azaz 12 000 forintos áron, de külön Blu-ray lemezen is beszerezhető lesz 30 dollárért, azaz körülbelül 9000 forintért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)