Hirdetés

Megjött az Örökkévalók utolsó előzetese, magyar felirattal is nézheted

|

Teljes gőzzel indult be a Marvel szezon, és Shang Chi bemutatkozója után már jönnek is majd az Örökkévalók.

Hirdetés

A filmipar is megszenvedte a koronavírusjárványt, de az elmúlt hónapokban úgy tűnik, hogy mindenki összekapta magát, a Marvelt is beleértve. Sorra kapjuk a jobbnál jobb MCU szériákat a Disney+-on keresztül, és már a filmek is csordogálnak lassacskán a mozikba.

A következő nagy produkció a Shang Chi és a tíz gyűrű legendája lesz, amit szorosan, már október végén/november elején követ majd az Örökkévalók.

Hirdetés

Mivel az utóbbi premierje sincs már messze így a Marvel ki is dobta az utolsó bemutatót, amit nálunk magyar felirattal is megnézhettek.

A sztori kifejezetten érdekesnek tűnik, pláne, hogy a trailer alapján bővebb magyarázatot kapunk az Örökkévalók eddigi távolmaradására, és hogy miért nem segítettek a Thanos elleni csatában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)