Hirdetés

Megjött az új SpongyaBob spin-off első trailere

|

A Nickelodeon hamarosan megmutatja a világnak, hogy milyen nehézségekkel néznek szembe a fiatal felnőttek. Pláne, ha tengericsillagok.

Hirdetés

A Nickelodeon ontani akarja magából a tartalmat, és az új sorozataik között az első egyik legnagyobb dobásuk a The Patrick Star Show lesz. A SpongyaBob spin-off már a címével elmondja, hogy mi a lényeg: Patrik a főszereplőnk, aki fiatal felnőtként próbál megélni a víz alatt, miközben családja és barátai próbálják támogatni.

Az alapkoncepció nem lesz tehát kifejezetten bonyolultnak mondható, az első évad pedig nem is lesz hosszabb 13 résznél.

Hirdetés

A spin-off széria premierje júliusban lesz esedékes, addig az epizódok történetéről túl sokat nem fognak elárulni. A főszereplő hangját ezúttal sem adja más, mint Bill Fagerbakke, és több visszatérő színész is fel fog bukkanni majd az epizódok során.

A The Patrick Star Show sorozatot a Paramount+-on lehet majd megtekinteni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)