Hirdetés

Megjött Kevin Feige válasza arra, hogy James Gunn DC-hez igazolt

|

Úgy néz ki, hogy James Gunn felel a DCEU jövőjéért a továbbiakban, így felmerült a kérdés, hogy mit szól ehhez a Marvel Studios főnöke.

Hirdetés

Tegnap volt esedékes a Fekete Párduc 2 vörös szőnyeges premierje, ahol a film alkotói és az érintett celebek gyűltek össze megnézni a folytatás első vetítését. Az újságírók persze mindenkit igyekeztek elcsípni pár kérdés erejéig, köztük Kevin Feige-t is, akit James Gunn új szerződése kapcsán faggattak.

Az este a Fekete Párduc 2-ről szólt, így nyilván csak egy rövidebb választ kaptunk, de Feige azért érintette a témát két mondat erejéig.

Hirdetés

A Deadline kérdésére Kevin Feige a következő választ adta:

"Nos, Gunnak még lesz dolga a Marvelnél májusig, amivel persze ő is tisztában van. Azután viszont én leszek az első a sorban, hogy lássam mit hoz majd össze."

Feige és Gunn gyakorlatilag versenytársakká válnak így, már ha A galaxis őrzői-filmek atyja képes lesz kezdeni valamit a mostanság meglehetősen összegubancolódott DCEU-val. Legalább annyi biztosnak tűnik, hogy Henry Cavill visszaveszi a köpenyét, így Superman már a helyére került. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a többiek sorsa.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)