Hirdetés

Megjöttek a Szezám utcai Bosszúállók

|

Valamikor a múltban a Szezám utca a sima oktatást lecserélte oktató jellegű popkult poénokra, amit mi egyáltalán nem bánunk.

Hirdetés

Mivel minden mozi és Marvel rajongó egész héten a Bosszúállók: Ultron kora című örökbecsűről beszél a Szezám utca készítői sem hagyhatták szó nélkül a film érkezését. Megérkezett The Aveggies: Age of Bon Bon.

Talán nem kellene ezt magyaráznunk, de ha mégis, akkor a videó egy csapat szuperhőst mutat be, akik mind valamilyen egészséges ételt jelképeznek, és próbálják visszaverni a süti alakú repülő veszedelmet. Sajnos még Onion Man, Captain Americauliflower, Black Bean Widow, Mighty Corn, és Zuchin-eye együttes ereje sem képes megállítani az ellenséget, ekkor jön Dr. Brownie, aki Cookie Monsterré változik, és mindent felzabál.

A tanulság az, hogy a zöldségek szuperhősök. Egyetek sok zöldséget, attól lesztek erősek. Vagy ilyesmi lehet a tanulság.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)