Hirdetés

Megjöttek az első fotók az élőszereplős Pindúr pandúrok sorozatból

|

A lányok a jelmezeikben készülnek a harcra, és Sziporka még repülni is megpróbál. Néhány kábel segítségével.

Hirdetés

A The CW elkezdte legyártani a 2021-es és 2022-es szezonokra tervezett sorozatok próbaepizódjait. A műfaj rajongói a Powerpuff sorozat munkálatait tüntetik ki a legnagyobb figyelemmel, ami az 1998-as Pindúr pandúrok rajzfilmsorozat élőszereplős folytatása lesz.

A szereplőgárda már megvan, a stáb is összeállt, és a forgatási munkák is megkezdődhettek. A helyszínen persze nem egy kíváncsi szempár van, így a TMZ-nek sikerült szereznie pár kulisszák mögött készült fotót.

Hirdetés

A képeken látható Sziporka (Chloe Bennet), Csuporka (Yana Perrault) és Puszedli (Dove Cameron) a szokásos rózsaszín, zöld és kék szereléseikben, Sziporka pedig repül is egy kört pár kábelnek és egy emelőnek köszönhetően. A repülésről videó is készült:

A TMZ fotóit ebben a posztban találjátok:

Sokak nem lesznek elájulva a lányok jelmezeitől, de könnyen lehet, hogy ez csak egy korai prototípus, és ennél jóval összetettebb szerelést kapnak majd a pandúrok. Mondjuk a The CW nagyon fura jelmezeket bírt ráaggatni a DC-s szuperhőseire is, szóval minden lehetséges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)