Hirdetés

Megkapta első előzetesét a Steven Spielberg által rendezett West Side Story

|

A tervek szerint még idén új köntösben láthatjuk a klasszikus musical történetét.

Hirdetés

Témája és felépítése miatt kifejezetten fontos alkotásnak tekinthető a Rómeó és Júlia által inspirált musical, a West Side Story, ami az '50-es évek New York-jába kalauzolja el a nézőket, és két utcai banda rivalizálásáról, valamint egy fiatal szerelmes párról szól.

A klasszikus történet számos színházba belopta már magát az elmúlt évtizedek során, 1961-ben film is készült róla, idén pedig egy újabb feldolgozásnak örülhetnek a rajongók.

Hirdetés

A West Side Story 2021-es adaptációját ráadásul nem más rendezte, mint a legendás Steven Spielberg, a forgatókönyvért pedig Tony Kushner felelt. Maria szerepében Rachel Zeglert láthatják majd a nézők, Tonyt pedig Anselt Elgort alakítja. Időközben pedig már be is futott a film legelső előzetese, ami bizony egy elég hangulatos kalandot vetít előre.

Spielberg West Side Story-ja a tervek szerint december 10-én lesz látható az amerikai mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)