Hirdetés

Megkapta első előzetesét Guillermo del Toro új filmje, a Nightmare Alley

|

Miután A víz érintése című filmjével két Oscar-díjat is behúzott, már az új projektjén dolgozik a rendező.

Hirdetés

Miután a legutóbbi Oscar-díj átadón megkapta a legjobb kép és legjobb rendezőnek járó címet is, Guillermo del Toro előtt megnyíltak a lehetőségek, hogy olyan filmet forgasson, amit csak szeretne. Ő végül a Nightmare Alley-t választotta, ami egy karneválon játszódó, sötét képi világgal készülő thriller lesz. A rendezőnek továbbá ez lesz az eddigi legtöbb sztárral együtt készülő alkotása.

A film főszereplője Bradley Cooper, mellette pedig feltűnik majd Willem Dafoe, Cate Blanchett, Rooney Mara, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman és David Strathairn is.

Hirdetés

Ugyan a film címéből, az alább látható előzetesből és del Toro előéletét ismerve azt hihetnénk, hogy ez is egy természetfeletti erőkkel foglalkozó alkotás lesz, a rendező ezt tagadta a legutóbbi Vanity Fairnek adott interjújában.

A Nightmare Alley főszereplője a Bradley Cooper által megformált Stanton Carlisle, egy karneváli munkás, aki a munkája közben tanult trükkök segítségével eljátssza, hogy képes olvasni az emberek gondolataiban. Ugyan egy ideig jó pénzt keres ezzel, semmi sem tart örökké, ugyanis a jómódú emberek, akiket megrövidít, nem nézik ezt jó szemmel.

A film egy 1946-os novellát dolgoz fel, amit William Lindsay Gresham írt. A történetet egy évvel később, 1947-ben már megfilmesítették, del Toro azonban a saját feldolgozásakor sokkal inkább fókuszált az eredeti írásra és annak univerzumára, amiről azt nyilatkozta, hogy van benne valami furcsa és mitikus, ami nagyon vonzza őt.

A Nightmare Alley a jelenlegi tervek szerint december 17-én kerül a mozikba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)