Hirdetés

Megkapta első rövid előzetesét a 2020-as évről készülő komédia, amit a Black Mirror alkotója szállít

|

Parádés szereplőgárdával érkezik a Death to 2020, az áldokumentumfilm, ami megpróbál nevetni ezen a szörnyű éven.

Hirdetés

Alig pár napja tudtuk meg, hogy Charlie Brooker, a Black Mirror (Fekete tükör) sorozat egyik alkotója megfilmesíti a több szempontból is borzalmas 2020-as évet. Most pedig már egy rövidke teaser trailert is mutatott a mókásnak ígérkező produkció kapcsán a Netflix.

Bár a cselekményből semmi sem derült ki, legalább a műfajt tisztázták, komédia lesz, egészen pontosan egy mockumentary a 2020-as esztendőről, amiben világhírű színészek bukkannak fel. Ahogy azt az alábbi videóban ti is láthatjátok, többek között Samuel L. Jackson, Hugh Grant, Lisa Kudrow, Joe Keery, Cristin Milioti, Leslie Jones és Kumail Nanjiani is szerepelni fog benne.

Hirdetés

Egy fekete humorral csordultig megtöltött áldokumentumfilmre számíthatunk majd, amit még jelenleg is forgatnak, de mindez bizonnyal hamarosan felkerül a Netflix kínálatában. Az említett előzetest itt tudjátok megnézni:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)