Hirdetés

Megkapta legújabb előzetesét a sokszorosan elhalasztott Fekete Özvegy - nézd magyar felirattal!

|

Hosszú ideje szállingóznak a Fekete Özvegy előzetesek, ami nem is csoda annak tükrében, hányszor tolták el a film premierjét. Most itt van egy újabb videó.

Hirdetés

Nemrég megkapta legújabb, remélhetőleg immár végleges premierdátumát a sanyarú sorsú Fekete Özvegy mozi, a sokadik csúszás mellett pedig az is kiderült, hogy a Disney+-ra is felkerül a film azonnal, bár a normál előfizetői díjon felül még extra befizetést igényel a megtekintése. 

Picivel odébb van még tehát a premier, de a Marvel azért így is szeretne gondoskodni arról, hogy ne feledkezzünk el teljesen a filmről - nem árt az odafigyelés, hiszen nagyon-nagyon hosszú ideje húzódik már ez a bemutató. 

Hirdetés

Ha minden jól megy, akkor a Fekete Özvegy film 2021. július 8-án érkezik meg a magyar mozikba, ekkora remélhetőleg már simán nyitva lehetnek a vetítőtermek, és több mint egy év késés után tényleg be tudják mutatni a következő nagyvásznas MCU történetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)