Hirdetés

Megkapta saját The Mandalorian poszterét a Star Wars nagy visszatérője is

|

Most sem húzta sokáig a Disney és a Lucasfilm a dolgot, minden hivatalos Star Wars közösségi médiás felületre kikerült a kép.

Hirdetés

Értelemszerűen az alábbi sorok spoileresek lesznek azok számára, akik nincsenek naprakészen a Star Wars: The Mandalorian második évadával, de ezt szerintem már mondanunk sem kell. Láthatóan a Disney sem zavartatja magát, hiszen megérkezett az immár menetrendszerűnek mondható új karakterposzter is. 

A szóban forgó képen természetesen nem más, mint a legendás mandalori fejvadász, Boba Fett látható, akit a sorozatban Temuera Morrison alakít - korábban ugyebár ó játszotta Boba apját, Jango Fettet, és értelemszerűen a klónkatonákat is. 

Hirdetés

A The Mandalorian legutóbbi részében sokaknak megakadt egyébként a szeme Boba Fett terebélyes pocakján, a jelek szerint a jó öreg fejvadász nem koplalt a Tatuin homokdűnéi között. Mindenesetre a Lucasfilm grafikusai voltak olyan kedvesek, és némi digitális szépítés után rakták csak rá Bobát a plakátra, az alábbi képen ugyanis nyoma sincs az apukatestnek és a sörhasnak.

Íme Boba Fett karakterposztere, kattintás után a kép megnő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)