Hirdetés

Megkapta új nevét Boba Fett űrhajója

|

Korábban jókora felháborodást keltett a Star Wars-rajongók körében, hogy megfosztották eredeti nevétől a fejvadász ikonikus űrhajóját.

Hirdetés

Jellemzően senki sem rajong azért, ha megváltoztatnak valamit, amit megszeretett vagy megszokott, és még rosszabb, amikor a módosítás látszólag teljesen szükségtelen, és csak bajosan indokolható. Márpedig pont ez történt a Star Wars kánon egyik legtökösebb karakterének tartott Boba Fettel, pontosabban azzal az űrhajóval, amellyel a messzi-messzi galaxis peremvidékét járja.

A Disney ugyanis váratlanul úgy döntött, hogy többé nem kívánja használni a Slave I elnevezést. Talán az angol rabszolga szó negatív csengése miatt, vagy esetleg azt a változást akarta érzékeltetni, amin a fejvadász átesett, hiszen antagonistából antihőssé vált a The Mandalorian második évadában.

Hirdetés

Ha az utóbbi az ok, és ezt fel is vállalja a cég cég, vélhetően máshogy reagáltak volna rá a rajongók, akiket ehelyett egy, a The Mandalorian sorozathoz készült LEGO szett döbbentett rá a változtatásra. Nem csoda, hogy még Boba Fett korábbi megformálója is kiakadt.

Akkor a Boba Fett's Starship névvel illették a szóban forgó űrhajót, amely a jelek szerint csupán átmeneti lehetett, mert a Marvel égisze alatt futó War of the Bounty Hunters képregényes minisorozat egyik borítóvariánsa (Paolo Villanelli alkotása) már Firespray-ként hivatkozik rá. Megjegyzendő, hogy a Slave I egyébként a támadásra és járőrözésre egyaránt használatos Firespray-31 osztály tagja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)