Hirdetés

Megkapta utolsó előzetesét a The Falcon and The Winter Soldier, magyar felirattal nézheted

|

A Marvel új Disney+ sorozata, a The Falcon and the Winter Soldier új előzetest kapott, ez az utolsó trailer a pénteki premier előtt.

Hirdetés

Alig vagyunk túl a WandaVision fináléján, máris itt a következő Disney+-os MCU széria, hiszen a The Falcon and The Winter Soldier március 19-én pénteken startol el az egeres cég saját streamingplatformján. 

The Falcon and The Winter Soldier mondjuk jóval rövidebb lesz, mint Wanda és Vízió közös kalandja, hiszen az előző MCU-s sorozat kilenc részes volt, Sarah Wilson és Bucky Barnes viszont mindössze hat epizód alatt le fogja rendezni az immár képregényhű jelmezben gonoszkodó Zémó bárót.

Hirdetés

Ahogy azt már megszokhattátok, természetesen ez az előzetes is magyar feliratot kapott nálunk. Ha a YouTube rendszere ezt nem indítaná el esetleg automatikusan, akkor ne felejtsétek el manuálisan bekapcsolni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)