Hirdetés

Megkaptuk a The Witcher: Blood Origin első előzetesét, bemutatkoztak a főszereplők is

|

Stílusosan a Vaják második szezonja hozta el nekünk a kedvcsinálót.

Hirdetés

Már elérhető a Netflix kínálatában a Vaják sorozat második évada, amiben tanúi lehetünk Ciri kiképzésének, de természetesen temérdek új karakterrel is találkozhatnak a nézők a megszokottakon felül. Nem árt viszont észben tartani, hogy a szörnyvadász kalandja mellett készülőben van még egy projekt, ami szintén Sapkowski világában játszódik, és a fősorozat előzményeként tekinthetünk rá.

Hirdetés

Ez a korábban bejelentett The Witcher: Blood Origin, vagy magyar címén Vaják: A vér eredete, ami meg is kapta legelső igazi előzetesét a Vaják második szezonjának hála. A trailerben bemutatkozott a három főszereplő, így feltűnt a Sophia Brown által alakított harcos, Éile, aki a királynője őrségét hátrahagyva vándorzenésznek állt. Rajta kívül láthattuk még Sciant, akit Michelle Yeoh alakít, illetve Fjallt, akit pedig Laurence O'Fuarain kelt életre.

A Blood Origin cselekménye 1200 évvel Geralt sorozata előtt játszódik, és elég izgalmas dolgokat fog bemutatni. Megismerhetjük elvileg, hogyan született meg az első vaják, illetve azt is láthatjuk, milyen események vezettek a Szférák Együttállásának nevezett eseményhez, aminek következtében mindenféle lények kíséretében megjelent a varázslat az emberek világában.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Sajnos a fenti trailer sem árulta el, mikor debütálhat a Blood Origin, de várhatóan valamikor jövőre lesz esedékes a premier.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)