Hirdetés

Megkérdezték a Disney vezérigazgatójától, tényleg leváltják-e Kathleen Kennedyt a Lucasfilm elnöki székében

|

Egyszer és mindenkorra pont került a pletykák végére?

Hirdetés

Több külföldi lap is beszámolt a Disney március 9-i befektetői értekezletéről, ahol tényleg Bob Chapeknek, a cég jelenlegi vezérigazgatójának szegezték a kérdést, miszerint tervben van-e Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök leváltása, akár a The Mandaloriant egyengető Jon Favreau-ra vagy Dave Filonira.

Chapek válasza így hangzott:

"Rendkívül örülünk, hogy egy olyan tehetséget köszönthetünk a Lucasfilm élén, mint amilyen Kathy Kennedy… Az elkövetkezendő több évre is vele tervezünk a stúdió fejeseként."

Kennedy kirúgásáról és Favreau vagy Filoni szerződtetéséről természetesen azóta pletykálnak, amióta úgy megosztotta a rajongókat a Star Wars folytatástrilógiája, hogy egyesek pont a kedvezőbb fogadtatásnak örvendő The Mandalorian alkotóiban vélték felfedezni maguknak a franchise messiásait. 

Hirdetés

Chapek most ezeket az amúgy kissé merész, de valahol a legeslegmélyén mégsem alaptalan híreszteléseket lőtte le. Elvégre részvényesi oldalról érthető, ha egyesek vagy bizonytalanok, vagy pedig aggódnak Kennedyvel kapcsolatban, hiszen több Star Wars körüli balhé is az ő nevével fémjelzett érához fűzhető - de erről inkább meséljen helyettünk videónk, amit Kennedy több évtizedes pályafutásáról készítettünk még a Skywalker kora bemutatója idején:

Kennedy konferálta fel amúgy a Disney tavaly decemberi Befektetői Napjának Star Wars-szegmensében a messzi-messzi galaxis minden új, főképp a Disney+-ra készülő projektjét, amiket mi nemrég toplistába is szedtünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)