Hirdetés

Meglepetéssel készül a rajongóknak a ma 82 éves Marvel

|

Valamit bejelent a ma születésnapos Marvel, több karakterük is érintett lehet.

Hirdetés

Senkinek nem kell kellemetlenül éreznie magát azért, ha nincs jelölve a naptárában a Marvel Comics születésnapja, a cég sem szokott nagy felhajtást keríteni neki, maximum a nagyobb évfordulókon.

Érdekesség, hogy ugyan a manapság ismert név csak a hatvanas években született meg, az első Marvel Comics képregény már 1939. augusztus 31-én napvilágot látott.

A cég nemrég bejelentette, hogy Daredevil kalandjai a 36. kiadással egy időre jegelve lesznek, ám az ő jövőjéről és új projektekről is hamarosan beszámolnak.

Hirdetés

Ha az új képregények összefüggésben vannak a 82 éve megjelent Marvel Comics #1 kiadással, visszatérhet Namor, a Torpedó, de jöhet valami Masked Riderrel, a régi, android Fáklyával, Angyallal vagy Ka-Zarral kapcsolatban is.

Ti milyen Marvel tartalomnak örülnétek a 82. Marvel születésnap alkalmából?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)