Hirdetés

Meglepő, de lehet hasonlóság az Obi-Wan Kenobi sorozat és a Joker között

|

A közelgő Star Wars-sorozat rendezője két elismert filmhez hasonlította Kenobi mester kalandját.

Hirdetés

Hamarosan megérkezik a Disney+ kínálatába az Obi-Wan Kenobi sorozat első epizódja, amiben ismét a címszereplő Jedi mester szerepében láthatjuk majd Ewan McGregort.

Tekintettel arra, hogy milyen ismert és közkedvelt karakterről van szó, a rajongók egyik legnagyobb elvárása az lehet, hogy a készítők méltó módon bánjanak a karakterrel, és nagyon úgy tűnik, hogy ebben a tekintetben teljesíti is majd az elvárásokat a sorozat.

Az Obi-Wan Kenobi rendezője, Deborah Chow egy sajtókonferencián nemrég a Jokerhez és a Loganhez hasonlította a szériát. Persze nem arra kell gondolni, hogy McGregor Jedi mestere gyorsan karmokat növeszt majd és bohócként fog harcolni az Inkvizítorral.

Hirdetés

Jelen esetben arról van szó, hogy kiragadnak egy karaktert egy jól ismert franchise-ból, és végre több idő áll rendelkezésre ahhoz, hogy mélyebben is beleássuk magunkat az adott szereplő életébe.

Ezen a téren tényleg hasonlíthat majd a sorozat az említett filmekhez, és Chow kifejezetten izgatottnak tűnt, hogy egy ilyen típusú sztorit mesélhet el.

Kenobi sorozata május 27-én debütál a Disney+ platformon.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)