Hirdetés

Meglepő, de Robert Downey Jr. eredetileg nem Vasember szerepére pályázott

|

Kevin Feige és Jon Favreau beszélgetéséből kiderült egy nagyon érdekes részlet.

Hirdetés

Már 15 éve annak, hogy bemutatták a legelső Vasember filmet, amely nemcsak a Marvel Filmes Univerzumnak ágyazott meg, de Robert Downey Jr.-ból is szupersztárt faragott. Pedig - a trilógiával kapcsolatos érdekességeket olvashatjátok és nézhetitek is videó formájában - nagyon sok minden félremehetett volna és változhatott volna. Tony Stark szerepére például meghallgatták Nicolas Cage-et, Timothy Olyphantot és Sam Rockwellt, a legközelebb pedig Tom Cruise került hozzá. 

Az viszont csak most derült ki, hogy Robert Downey Jr. eredetileg melyik karakterre pályázott. 

Hirdetés

A film évfordulója alkalmából Jon Favreau rendező és Kevin Feige producer a Marvel Entertainment új videójában reflektáltak a filmre és mintegy mellékesen megemlítették, hogy Robert Downey Jr. a 2005-ben bemutatott Fantasztikus Négyes film főgonoszának bőrébe akart bújni, azaz Doctor Doom szeretett volna lenni. A szerepet végül nem kapta meg (Julian McMahont választották), de az, hogy pályázott rá, közvetve a Vasember főszerepéhez vezetett.

Amikor ugyanis a film castingjára került sor, Feige-nek még megvoltak Downey fotói az irodájában és így vitatták meg Favreau-val a behozását. A rendező szerint azt gondolta, hogy egyszerűen megvan a színészben minden, ami kell nekik, ott a szemében a szikra és készen áll a feladatra, ezért megbeszélték Downey Jr. képeire mutogatva, hogy kitalálják, hogyan hozzák össze. 

Favreau és Feige teljes beszélgetését alább nézhetitek végig, 22 perc sincs az egész:

Szerintetek milyen lett volna Robert Downey Jr. Doctor Doomként?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)