Hirdetés

Meglepő filmet akart forgatni James Gunn A galaxis őrzői előtt

|

A Universal egyik klasszikus szörnyére épülő produkcióból azonban sajnos nem lett semmi.

Hirdetés

James Gunn manapság az egyik legmenőbb név Hollywoodban. Okkal bízott rá a Marvel egy végül nagyon jól sikerült szuperhősös trilógiát, és az sem véletlen, hogy ő újíthatja meg a DC filmes univerzumát. Valószínűleg nincs olyan stúdió, amelyik ne dolgozna vele szívesen együtt, ám nem volt ez mindig így.

A rendező most napi rendszerességgel ad interjúkat A galaxis őrzői: 3. rész miatt, így több téma is előkerül, köztük egy dugába dőlt szörnyfilmes ötlete, A fekete lagúna szörnye.

Hirdetés

Elképzelhető, hogy nem mindenkinek csillan fel a szeme e cím hallatán, mivel egy 1954-es horrorklasszikusról van szó, ami a Universal Monsters univerzum egyik legkedveltebb darabjává vált a Drakula, a Frankenstein és A láthatatlan ember mellett. Bár a közönség kedvelte a főszereplőt, Gill-mant, ez a szörny nem kapott annyi lehetőséget a mozitermekben, mint társai. Itt-ott felbukkant későbbi produkciókban, többek közt a Guillermo del Toro által vászonra vitt Hellboy adaptációban is, de igazi főszerepet sosem kapott.

James Gunn szeretett volna változtatni ezen. A Holtak hajnalának megírását követően megpróbált a horrorfilm sikereire támaszkodni, és áttolni egy A fekete lagúna szörnye forgatókönyvet a hollywoodi gépezeten, de akkor nemet mondtak neki, megfosztva minket ezzel egy csodálatosan fura kalandtól. Talán majd egyszer visszatérhet a pikkelyes szörnyeteg, ha Gunn sikerre vitte a DC univerzumot is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)